dnes je 26.4.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Zaradenie odpadu z prevádzky verejného stravovania

23.6.2021, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Otázka:

Podnikateľský subjekt "X" poskytuje služby spoločného stravovania pre podnikateľský subjekt "Y" v jeho budove pre cca 4 000 zamestnancov (v závodnej jedálni spoločnosti "Y"). Kto je zodpovedný za odpad, ktorý vznikne od stravníkov a pod akým katalógovým číslom má byť zaradený?

Odpoveď:

Prevádzkovateľ kuchyne = fyzická osoba – podnikateľ a právnická osoba, ktorá prevádzkuje zariadenie

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu Enviro.sk.
Zatriedenie dokumentu
Zatriedenie dokumentu
Vzťahuje sa k typu informácie:
Vzťahuje sa k obdobiu platnosti:

Nedostupné pre váš modul.